Pentujen varaaminen

Cairnterrieri pentuja 2

Ota ihmeessä yhteyttä, mikäli dalmis tai cairn kiinnostaa, kerron mielelläni lisää rodun erityispiirteistä. Lue ensin kirjoittamani rotuinfot, niin pääset alueelle.

Silloin tällöin meillä on tarjolla osaomistukseen lupaavia pentuja/nuoria koiria näyttelyharrastuksesta kiinnostuneisiin koteihin. Soittaminen kannattaa aina! Puh. 0500 939 991

Pentujen varaus tapahtuu vasta kun pentuja on käyty katsomassa, noin 4 viikon ikäisinä. Sen jälkeen maksetaan   200 e varausmaksu ja sitten pentu on varattu, eli niitä ei voi varata  tekstiviestein tai e-mailitse. Pennun hinta on 900-1500e, määräytyy rodun ja käyttötarkoituksen mukaan.
Pennut luovutetaan 7-8-viikkoisina, eläinlääkärin tarkastamina, mikrosirutettuina ja rekisteröityinä. Mukana tulevat kirjalliset hoito- ja ruokintaohjeet sekä HundKöket-kuivamuonaa alkuevääksi. Cairnpennut myydään sappihappotestattuina (maksashuntti-testi) ja dalmispennut kuulotestattuina (BAER-testi)

Liitän kaikki pennunostajat rotuyhdistyksen jäseniksi ja maksan ensimmäisen vuoden jäsenmaksun. Trimmaan omat kasvattini, mikäli se välimatkan vuoksi vain on mahdollista.

Coastal-pennut syntyvät ja kasvavat kotioloissa lasten ja muiden koirien kanssa, eli meillä ei ole kenneliä.  Pennut myydään ensisijaisesti lemmikeiksi. Jos olet hakemassa näyttelyvoittajaa, sellaista en valitettavasti voi luvata, mutta voimme yhdessä valita mahdollisimman lupaavan pennun ja antaa hyvät eväät näyttelyuralle.

COASTAL DALMIS-PENTUEET 1992-2019 DALMATIAN LITTERS

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=COASTAL&R=153

COASTAL CAIRN-PENTUEET 2004-2018 CAIRN TERRIER LITTERS

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKasvattaja.aspx?K=COASTAL&R=4